Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Juusto Crozza
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Juusto Crozza
Juusto Crozza
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
0.700 kg
Valio croissantteja
0.194 kg
punaisia kirsikkatomaatteja
0.150 kg
Valio Fontal pizzajuustoraastetta
0.050 kg
Valio AURA® murua
Ohje
Ota croissantit sulamaan.
Kauli sulaneet croissantit keskeltä ja jätä päädyt kaulitsematta. Paine keskeltä haarukalla. Asettele kirsikkatomaatin puolikkaat croissantin kaulittuun keskustaan. Ripottele päälle juustot. Mausta halutessasi kuivatuilla yrteillä esim. oregano.
Paista 180 asteessa n.10 minuuttia. Tarjoile lämpimänä.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.0 kg
Vähälaktoosinen
Kasvis (lakto-ovo)
309
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio croissant nostatettu 70 g x 45 / 3,15 kg laktoositon
Valio Fontal pizzajuusto e2,5 kg raaste
Valio AURA® e1 kg murennettu sinihomejuusto
Ravintosisältö annoksessa
Energia
309 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
309 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy