Juusto-jogurttikeitto

Valio Food Solutions

Juusto-jogurttikeitto

Ainekset10 annosta

0.200 kg
0.150 kg
0.184 kg
tuoretta kurkkua
1.000 kg
0.010 kg
0.015 kg
valkoviinietikkaa
0.013 kg
oliiviöljyä
0.020 kg
tuoretta tilliä
0.001 kg
valkopippuria
0.010 kg
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Hienonna salaattijuusto ja raasta kuorittu kurkku. Sekoita juustot, kurkkuraaste ja jogurtti. Lisää mausteet ja anna maustua kylmässä 1-2 tuntia. Koristele annokset basilikanlehdillä. Tarjoa alkukeittona.
Vinkki

Vinkki

Voit tarjota keiton myös kasvissalaatin kastikkeena.
kpl
g
1.6 kg
105 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
105 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Kalsium
164 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
105 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Kalsium
164 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›