Juusto-kasvissalaatti

Juusto-kasvissalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Juusto-kasvissalaatti

Juusto-kasvissalaatti

Ainekset10 - 12 annosta

0.400 kg
jäävuorisalaattia
0.400 kg
0.500 kg
0.003 kg
suolaa
0.013 kg
öljyä
0.300 kg
0.200 kg
oliiveja
0.300 kg
tonnikalaa, MSC-sertifioitu
0.267 kg
keitettyä (10 min) kananmunaa

Ohje

  1. Pese, kuivaa ja revi salaatti. Höyrytä romanosekoitus ja jäähdytä.
  2. Mausta perunakuutiot suolalla ja öljyllä ja kypsennä kiertoilmauunissa 200 asteessa 15 minuuttia.
  3. Paloittele tonnikala sekä lohko munat.
  4. Asettele ainekset salaattivadille tai -kulhoon. Koristele oliiveilla.
  5. Kata pöytään oliiviöljy, pippurimylly ja suolaa maustamista varten. Tarjoa Valio isorouheen kanssa.
kpl
g
2.7 kg
92 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
92 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
92 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.