Juusto-katkarapusalaatti

Valio Food Solutions

Juusto-katkarapusalaatti

Ainekset10 annosta

0.500 kg
0.500 kg
0.500 kg
hunajamelonia kuutioina
0.450 kg
jääsalaattia
0.085 kg
punasipulia tai purjoa

Kastike

0.500 kg
0.115 kg
makeaa chilikastiketta

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi ja revi salaatti. Kuutioi meloni.
  2. Kokoa kerroksittain salaatiksi. Sekoita kastikeainekset ja tarjoa erikseen.
kpl
g
2.2 kg
115 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
115 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g
Kalsium
199 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
115 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g
Kalsium
199 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.