Juusto-kaurapasteija

Juusto-kaurapasteija
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Juusto-kaurapasteija

Juusto-kaurapasteija

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset34 kpl

Taikina

0.500 kg
0.500 kg
0.360 kg
vehnäjauhoja
0.140 kg
kaurajauhoja
1.500 kg (34 kpl à 0.044 kg)

Täyte

0.850 kg
0.730 kg
kaurajyviä keitettynä
0.004 kg
mustapippurirouhetta
1.584 kg (34 kpl à 0.047 kg)

Pinnalle

0.200 kg
0.200 kg
kaurahiutaleita
0.400 kg (34 kpl à 0.012 kg)
3.484 kg (34 kpl à 0.102 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina: sekoita voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon rahka. Kauli taikina 3 x 3.
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia.
  3. Sekoita juustotäytteen sekaan keitetty kaura ja mustapippuri.
  4. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi.
  5. Leikkaa matto 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Rei´itä.
  6. Pursota juusto-kauratäyte nauhaksi taikinan päälle. Voitele reuna kananmunalla ja taita taikina täytteen päälle.
  7. Leikkaa nauhat 10 cm:n pituisiksi pasteijoiksi. Voitele kananmunalla ja ripottele juustoraaste ja kaurahiutaleet pinnalle.
  8. Anna pasteijoiden levätä ennen paistoa noin tunti.
  9. Paista pasteijat 220 asteisessa uunissa noin 17 minuuttia.
kpl
g
3.4 kg
319 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
319 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
319 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.