Juusto-kinkkumuffini

Valio Food Solutions

Juusto-kinkkumuffini

Juusto-kinkkumuffini

Suolainen muffini, jonka käytön moninaisuus on sen etu. Voit tarjota haaleana, lämmitettynä, coctail palan pohjana. Vuokaan leivotusta versiosta saat paljon pieniä annospaloja.Erinomainen tapaspöytään.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset8 kpl

Taikina

0.600 kg
vehnäjauhoja
0.040 kg
leivinjauhetta
0.240 kg
0.150 kg
0.440 kg
0.120 kg
oliiviöljyä
0.080 kg
Dijon-sinappia
0.006 kg
suolaa
0.004 kg
mustapippuria
0.006 kg
kuivattua persiljaa
0.500 kg
0.880 kg
kananmunia
3.066 kg (8 kpl à 0.383 kg)

Pinnalle

0.110 kg
0.110 kg (8 kpl à 0.014 kg)
3.176 kg (8 kpl à 0.397 kg)

Ohje

  1. Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Mittaa juustoraasteet sekaan.
  2. Sulata voi. Lisää öljy, sinappi ja mausteet.
  3. Yhdistä kaikki raaka-aineet tasaiseksi taikinaksi.
  4. Annostele pieniin leipävuokiin á 470g.
  5. Ripottele pinnalle juustoraaste.
  6. Paista 180 asteessa n.18 min.
kpl
g
3.2 kg
321 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
321 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
321 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›