Siirry sisältöön
Juusto-limettikakku

Juusto-limettikakku

Juusto-limettikakku

Ainekset

Pohja

  • 0,100 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,085 kg sokeria
  • 0,050 kg kananmunaa
  • 0,160 kg vehnäjauhoja
  • 0,003 kg leivinjauhetta

Täyte


Ohje

  1. Peitä leivinpaperilla irtopohjavuoan (Ø 24 cm) pohja ja voitele reunat voilla. Valmista pohja. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Sekoita joukkoon muna. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos varovasti sekoittaen. Taputtele pohjataikina vuoan pohjalle ja reunoille.
  2. Sekoita täytteen aineet tasaiseksi seokseksi. Kaada seos vuokaan. Paista kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 50 min. Peitä tarvittaessa paiston loppuvaiheessa, mikäli pinta tummuu. Jäähdytä kakku kylmässä mielellään seuraavaan päivään.

Vinkki

Tarjoa kakun kanssa Valio marja- tai hedelmäsosetta.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 273 kcal
Proteiini 8 g
Hiilihydraatti 30,1 g
Rasva 12,7 g
Tyydyttynyt rasva 7 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,4 g
Kalsium 31,6 mg
D-vitamiini 0,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 265 kcal
Proteiini 7,7 g
Hiilihydraatti 29,2 g
Rasva 12,3 g
Tyydyttynyt rasva 6,8 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search