Juusto-limettikakku

Valio Food Solutions

Juusto-limettikakku

Ainekset16 annosta

Pohja

0.100 kg
0.085 kg
sokeria
0.044 kg
kananmunaa
0.160 kg
vehnäjauhoja
0.003 kg
leivinjauhetta

Täyte

0.400 kg
0.500 kg
0.178 kg
kananmunaa
0.050 kg
perunajauhoja
0.200 kg
sokeria
0.004 kg
vaniljasokeria
0.015 kg
limettimehua
0.003 kg
raastettua limetinkuorta

Ohje

  1. Peitä leivinpaperilla irtopohjavuoan (Ø 24 cm) pohja ja voitele reunat voilla. Valmista pohja. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Sekoita joukkoon muna. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos varovasti sekoittaen. Taputtele pohjataikina vuoan pohjalle ja reunoille.
  2. Sekoita täytteen aineet tasaiseksi seokseksi. Kaada seos vuokaan. Paista kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 50 min. Peitä tarvittaessa paiston loppuvaiheessa, mikäli pinta tummuu. Jäähdytä kakku kylmässä mielellään seuraavaan päivään.
Vinkki

Vinkki

Tarjoa kakun kanssa Valio marja- tai hedelmäsosetta.
kpl
g
1.6 kg
249 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
249 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
249 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›