Juusto-lohihyrrät

Juusto-lohihyrrät
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Juusto-lohihyrrät

Juusto-lohihyrrät

Ainekset24 annosta

0.250 kg
0.200 kg
0.260 kg
vehnäjauhoja
0.004 kg
leivinjauhetta

Täyte

0.010 kg
0.127 kg
pakastesipulikuutioita
0.178 kg
keitettyä (8 min) kananmunaa
0.200 kg
0.100 kg
aurinkokuivattuja tomaatteja
0.100 kg
kapriksia
0.030 kg
hienonnettua tilliä
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.400 kg

Voiteluun

0.000 kg
kananmunaa
0.000 kg
seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Sekoita keskenään maitorahka, pehmeä voi ja vehnäjauho-leivinjauheseos. Anna taikinan kovettua jääkaapissa.
  2. Paista sipulikuutiot Oivariini rasvassa. Jäähdytä.
  3. Hienonna täytteen ainekset. Yhdistä ne ja mausta.
  4. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli 20 x 20 cm:n levyiksi. Levitä täyte levyille. Kääri kuten kääretorttu. Nipistele sauma kiinni.
  5. Jaa rullat 12 osaan. Pane kiekot leivinpaperille. Voitele munalla. Ripota siemenet päälle.
  6. Paista 200 asteessa n 15 min tai kunnes hyrrät ovat kypsiä
kpl
g
3.6 kg
245 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
245 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
245 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.