Juusto-marjamalja

Valio Food Solutions

Juusto-marjamalja

Ainekset20 annosta

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja sokeri. Sekoita keskenään punaherukat ja hillo. Kostuta vetopohja omenamehulla ja revi tai leikkaa pieniksi paloiksi.
  2. Kerrostele tarjoilukulhoon vuorotellen vetopohjan paloja, punaherukkaseosta ja kermaseosta. Koristele.

Vinkki

Voit maustaa kermaseoksen myös makusiirapilla. Vähennä silloin sokerin määrää.
kpl
g
1.8 kg
255 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
255 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
255 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›