Juusto-papusalaatti

Valio Food Solutions

Juusto-papusalaatti

Ainekset10 annosta

0.125 kg
auringonkukansiemeniä
0.400 kg
jäävuorisalaattia
0.042 kg
persiljaa
1.000 kg
0.500 kg

Kastike

0.021 kg
hienonnettua persiljaa
0.007 kg
0.030 kg
sitruunamehua

tai limettimehua
0.001 kg
rouhittua mustapippuria
0.008 kg
sokeria
0.300 kg

Ohje

  1. Paahda auringonkukansiemenet pannulla. Höyrykypsennä papumixiä 7 min ja jäähdytä. Revi salaatti ja hienonna persilja.
  2. Asettele ainekset kerroksittain salaattivadille, päällimmäiseksi paahdettuja, karkeasti rouhittuja auringonkukansiemeniä sekä salaattijuustokuutiot. Lisää kastikkeen ainekset ruokajogurtin joukkoon. Tarjoa salaatin kanssa
kpl
g
2.4 kg
128 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
128 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g
Kalsium
91 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g
Kalsium
91 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.