Juusto-papusalaatti

Juusto-papusalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Juusto-papusalaatti

Juusto-papusalaatti

Ainekset10 annosta

0.125 kg
auringonkukansiemeniä
0.400 kg
jäävuorisalaattia
0.042 kg
persiljaa
0.500 kg
papusekoitusta
0.500 kg
papupalaa pakaste
0.500 kg

Kastike

0.021 kg
hienonnettua persiljaa
0.007 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.030 kg
sitruunamehua
0.001 kg
rouhittua mustapippuria
0.008 kg
sokeria
0.300 kg

Ohje

  1. Paahda auringonkukansiemenet pannulla. Höyrykypsennä papupalaa 4 min ja jäähdytä. Revi salaatti ja hienonna persilja.
  2. Asettele ainekset kerroksittain salaattivadille, päällimmäiseksi paahdettuja, karkeasti rouhittuja auringonkukansiemeniä sekä salaattijuustokuutiot. Lisää kastikkeen ainekset ruokajogurtin joukkoon. Tarjoa salaatin kanssa
kpl
g
2.4 kg
126 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
126 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.