Juusto-vesimelonisalaatti

Juusto-vesimelonisalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Juusto-vesimelonisalaatti

Juusto-vesimelonisalaatti

Ainekset24 annosta

1.500 kg
kuorittua vesimelonia
0.300 kg
retiisejä
0.600 kg
0.010 kg
tuoretta minttua
0.300 kg
kivettömiä oliiveja
0.600 kg
jäävuorisalaattia

Kastike

0.600 kg
0.060 kg
juoksevaa hunajaa
0.003 kg
suolaa
0.001 kg
valkopippuria

Ohje

  1. Leikkaa vesimeloni kuutioiksi. Puhdista ja viipaloi retiisit. Hienonna tuore minttu. Pese ja leikkaa salaatti. Yhdistä salaatin ainekset tarjoiluastiaan ja anna maustua kylmässä tarjoiluun asti.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset tasaiseksi seokseksi ja tarjoa salaatin kastikkeena.
kpl
g
3.9 kg
86 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
86 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
86 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.