Juustobroileria ja parsarisottoa

Juustobroileria ja parsarisottoa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Juustobroileria ja parsarisottoa

Juustobroileria ja parsarisottoa

Ainekset10 annosta

1.400 kg
broilerin fileepihvejä
0.600 kg

Risotto

0.300 kg
tuoretta, vihreää parsaa paloiteltuna
0.070 kg
0.153 kg
salottisipulia
0.020 kg
valkosipulin kynttä
0.070 kg
0.450 kg
risottoriisiä
0.300 kg
kuivaa valkoviiniä
1.000 kg
kasvislientä
0.070 kg
0.003 kg
tuoretta oreganoa
0.100 kg
parmesaania raastettuna

Ohje

  1. Mausta pihvit ja kypsennä.
  2. Lämmitä kastike.
  3. Paloittele parsat ja paista voissa pannulla.
  4. Lisää kattilaan voita ja riisit. lisää sipulit ja valkosipuli. Freesaa hetki. Kaada kattilaan viini ja pari desilitraa kasvislientä, sekoita
  5. Jatka kasvisliemen lisäämistä aina, kun aiemmin lisätty liemi on imeytynyt riisiin. Sekoittele välillä ja anna kiehua kannen alla miedolla lämmöllä kypsäksi, yht. n. 18 min. Valmis risotto on kosteaa ja mehevää.
  6. Lisää voi, parsa, päälle parmesani ja mausta oreganolla.
kpl
g
4.5 kg
141 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
141 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.