Juustohyrrät

Juustohyrrät
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Juustohyrrät

Juustohyrrät

Juustohyrrien kierteisiin kätkeytyy Valio juustotäytettä sekä makusi mukaan kinkkua tai broileria lisämakua antamaan. Kätevä, briossityylinen suupala.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset80 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.400 kg
kananmunia
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
2.400 kg
vehnäjauhoja
4.555 kg (80 kpl à 0.057 kg)

Täyte

1.300 kg
1.300 kg (80 kpl à 0.016 kg)

Lisäksi makua tuomaan

0.800 kg
0.800 kg
kypsää broilerin rintafileetä, pakaste rouhittuna
1.600 kg (80 kpl à 0.020 kg)

Päälle

0.700 kg
0.700 kg (80 kpl à 0.009 kg)
8.155 kg (80 kpl à 0.102 kg)

Ohje

  1. Vaivaa taikinan aineet taikinaksi.
  2. Anna levätä 30 min.
  3. Kauli taikina 3mm vahvuuteen, noin 36 cm leveäksi matoksi.
  4. Levitä juustotäyte taikinan pinnalle. Ripottele kinkkusuikaleet tai rouhittu broiler.
  5. Rullaa taikina rullalle ja leikkaa paloiksi. Laita paperivuokiin. Asettele pelleille .
  6. Nostata.
  7. Voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta
  8. Paista noin 13 min 210°C:ssa.
kpl
g
7.4 kg
235 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
235 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
235 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.