Juustoinen Crozza

Juustoinen Crozza
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Juustoinen Crozza

Juustoinen Crozza

Ainekset20 annosta

0.700 kg
Valio croissantteja
0.194 kg
punaisia kirsikkatomaatteja
0.150 kg
0.050 kg

Ohje

  1. Ota croissantit sulamaan.
  2. Kauli sulaneet croissantit keskeltä ja jätä päädyt kaulitsematta. Paine keskeltä haarukalla. Leikkaa croisantit puoliksi. Asettele kirsikkatomaatin puolikkaat croissantin kaulittuun keskustaan. Ripottele päälle juustot.
  3. Paista 180 asteessa n.10 minuuttia. Tarjoile lämpimänä.
  4. Mausta halutessasi kuivatuilla yrteillä esim. oregano.
kpl
g
2.0 kg
309 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
309 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
309 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.