Juustoinen jauheliha-kasvisvuoka

Juustoinen jauheliha-kasvisvuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Juustoinen jauheliha-kasvisvuoka

Juustoinen jauheliha-kasvisvuoka

Jauhelihaa, kasviksia ja Koskenlaskijaa. Loistava ruoka lounaslinjastoon. Tarjoile halutessasi esim. riisin kera.

Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset15 annosta

2.500 kg
pakastekasvissekoitusta
1.000 kg
kypsää naudan jauhelihaa
0.018 kg
suolaa
0.025 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.030 kg
hienonnettua ruohosipulia

Kastike

1.000 kg
0.500 kg
0.001 kg
mustapippurirouhetta

Ohje

  1. Sekoita raaka-aineet sekaisin 1/1 100 GN vuoassa. Sekoita kastikkeen raaka-aineet sekaisin ja lisää jauheliha-kasvisvuokaan.
  2. Paista 150 °C uunissa n. 40 min.
kpl
g
4.5 kg
144 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
144 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.