Juustoinen karjalanpaisti

Juustoinen karjalanpaisti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Juustoinen karjalanpaisti

Juustoinen karjalanpaisti

Ainekset10 annosta

0.700 kg
naudan etuselkää
0.800 kg
sian paistia
0.030 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.030 kg
0.020 kg
suolaa
0.005 kg
kokonaisia mustapippureita
0.005 kg
kokonaisia maustepippureita
0.005 kg
laakerinlehteä
0.100 kg
0.085 kg
pakastesipulikuutioita
1.000 kg
vettä
0.300 kg
0.020 kg
hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Paloittele paisti. Lisää Oivariini pataan ja ruskista lihat siinä. Mausta lihapalat . Lisää pataan porkkanat, valkosipuli ja sipuli. Lisää vielä vesi nii että lihat peittyy. Hauduta 175 asteisessa uunissa n. 2 tuntia.
  2. Lisää paloiteltu juusto joukkoon ja sekoita. Anna hautua vielä 15 min.
  3. Tarjoa perunasoseen kanssa
kpl
g
2.8 kg
95 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
95 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
95 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.