Juustoinen liha-makaronilaatikko

Valio Food Solutions

Juustoinen liha-makaronilaatikko

Ainekset16 annosta

0.750 kg
makaronia
0.750 kg
vähärasvaista naudan jauhelihaa
0.200 kg
0.024 kg
suolaa
0.011 kg
valkopippuria
0.500 kg
3.000 kg
0.356 kg
kananmunia

Ohje

  1. Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Valuta makaroni.
  2. Ruskista jauheliha ja sipuli GN 1/1-65 -astiassa kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 7 min. Mausta ja sekoita joukkoon muut ainekset.
  3. Paista 175 asteessa noin 45 min. Tarjoa porkkanaraasteen ja puolukkasurvoksen kanssa.
kpl
g
5.9 kg
127 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
127 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
150 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
127 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
150 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.