Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Juustoinen liha-makaronilaatikko
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Juustoinen liha-makaronilaatikko
Juustoinen liha-makaronilaatikko
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
16 annosta
0.750 kg
makaronia
0.750 kg
vähärasvaista naudan jauhelihaa
0.200 kg
FS sipulikuutioita
0.024 kg
suolaa
0.011 kg
valkopippuria
0.500 kg
Valio juustoraasteseosta
3.000 kg
Valio maitoa
0.356 kg
kananmunia
Ohje
Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Valuta makaroni.
Ruskista jauheliha ja sipuli GN 1/1-65 -astiassa kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 7 min. Mausta ja sekoita joukkoon muut ainekset.
Paista 175 asteessa noin 45 min. Tarjoa porkkanaraasteen ja puolukkasurvoksen kanssa.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
5.9 kg
Laktoositon
127
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
FS sipulikuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio juustoraasteseos e2,5 kg
Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
Ravintosisältö annoksessa
Energia
127 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
127 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›