Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Juustoinen lohi-perunapaistos
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Juustoinen lohi-perunapaistos
Juustoinen lohi-perunapaistos
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
1.500 kg
FS lohiannoskalapala
0.100 kg
sitruunamehua
0.010 kg
suolaa
2.500 kg
Valio peruna-sipulisekoitusta
1.750 kg
Valio suurtalous kuohukermaa laktoositon
0.080 kg
Valio mozzarella-fontaljuustoraastetta
0.030 kg
mantelilastuja
Ohje
Lisää sulaneiden lohipalojen joukkoon sitruunamehu ja puolet suolasta
Sekoita keskenään peruna, kerma, juustoraaste, mantelilastut ja loput suolasta.
Lisää peruna keoiksi kalapalojen päälle
Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa n. 60 min.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
4.5 kg
Laktoositon
187
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
FS lohiannoskalapala 5 kg (n. 75 g) vastuullinen valinta
Valio peruna-sipulisekoitus 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio suurtalous kuohukerma 1,75 l laktoositon
Valio mozzarella-fontal e2,5 kg juustoraaste
Ravintosisältö annoksessa
Energia
187 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
187 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›