Juustoinen lohi-perunapaistos

Juustoinen lohi-perunapaistos
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Juustoinen lohi-perunapaistos

Juustoinen lohi-perunapaistos

Ainekset20 annosta

1.500 kg
0.100 kg
sitruunamehua
0.010 kg
suolaa
2.500 kg
1.750 kg
0.080 kg
0.030 kg
mantelilastuja

Ohje

  1. Lisää sulaneiden lohipalojen joukkoon sitruunamehu ja puolet suolasta
  2. Sekoita keskenään peruna, kerma, juustoraaste, mantelilastut ja loput suolasta.
  3. Lisää peruna keoiksi kalapalojen päälle
  4. Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa n. 60 min.
kpl
g
4.5 kg
187 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
187 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
187 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›