Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Juustoinen maustevoi ja rapeaa valkosipulikalaa
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Juustoinen maustevoi ja rapeaa valkosipulikalaa
Juustoinen maustevoi ja rapeaa valkosipulikalaa
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
Maustevoi
0.500 kg
Valio Eila® voita
0.250 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositon
Lisäksi
3.200 kg
Fs rapeaa valkosipulikalaa
Ohje
Sekoita notkistetun voin joukkoon salaattijuusto.
Tarjoa paistettujen valkosipulikalojen kanssa.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
4.0 kg
Laktoositon
264
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio Eila® voi 500 g laktoositon
Valio salaattijuusto kuutiot 2 kg laktoositon
FS valkosipulikalafilee n. 80 g x 61 / 5 kg vastuullinen valinta
Ravintosisältö annoksessa
Energia
264 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
264 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy