Juustoinen parsa-pekaanipähkinäsalaatti

Juustoinen parsa-pekaanipähkinäsalaatti
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Juustoinen parsa-pekaanipähkinäsalaatti

Juustoinen parsa-pekaanipähkinäsalaatti

Klassikkomakuja salaattipöytään. Toimii loistavasti myös lämpimänä lisukkeena.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

1.000 kg
tuoretta parsaa
0.400 kg
0.200 kg
pekaanipähkinöitä
0.034 kg
lehtipersiljaa
0.060 kg
sitruunamehua
0.010 kg
sitruunan kuori
0.060 kg
juoksevaa hunajaa
0.050 kg
oliiviöljyä
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Paahda pekaanipähkinöitä 195 °C noin 15 minuuttia.
  2. Trimmaa parsat ja grillaa puolikypsiksi parilalla . Jäähdytä.
  3. Leikkaa parsa haluamaasi kokoon ja sekoita pekaanipähkinöiden kanssa kulhossa.
  4. Mausta lehtipersiljalla, sitruunamehulla, sitruunan kuorella, hunajalla, oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
  5. Murenna joukkoon salaattijuusto.
kpl
g
1.6 kg
173 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
173 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
173 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.