Juustoinen parsa-pekaanipähkinäsalaatti

Valio Food Solutions

Juustoinen parsa-pekaanipähkinäsalaatti

Klassikkomakuja salaattipöytään. Toimii loistavasti myös lämpimänä lisukkeena.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

1.000 kg
0.400 kg
0.200 kg
pekaanipähkinöitä
0.034 kg
lehtipersiljaa
0.060 kg
sitruunamehua
0.010 kg
sitruunan kuori
0.060 kg
juoksevaa hunajaa
0.050 kg
oliiviöljyä
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Paahda pekaanipähkinöitä 195 °C noin 15 minuuttia.
  2. Grillaa jäinen parsa parillalla. Jäähdytä.
  3. Leikkaa parsa haluamaasi kokoon ja sekoita pekaanipähkinöiden kanssa kulhossa.
  4. Mausta lehtipersiljalla, sitruunamehulla, sitruunan kuorella, hunajalla, oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
  5. Murenna joukkoon salaattijuusto.
kpl
g
1.6 kg
165 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
165 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
89 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
165 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
89 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›