Juustoinen parsa-pekaanipähkinäsalaatti

Juustoinen parsa-pekaanipähkinäsalaatti

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
165 kcal / 100g
Klassikkomakuja salaattipöytään. Toimii loistavasti myös lämpimänä lisukkeena.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,000 kg Food Service vihreää parsaa
0,400 kg Valio Eila® salaattijuustokuutioita
0,200 kg pekaanipähkinöitä
0,034 kg lehtipersiljaa
0,060 kg sitruunamehua
0,010 kg sitruunan kuori
0,060 kg juoksevaa hunajaa
0,050 kg oliiviöljyä
  suolaa
  mustapippuria myllystä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Paahda pekaanipähkinöitä 195 °C noin 15 minuuttia.

  • Grillaa jäinen parsa parillalla. Jäähdytä.

  • Leikkaa parsa haluamaasi kokoon ja sekoita pekaanipähkinöiden kanssa kulhossa.

  • Mausta lehtipersiljalla, sitruunamehulla, sitruunan kuorella, hunajalla, oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.

  • Murenna joukkoon salaattijuusto.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!