Juustoinen parsakaalisosekeitto

Juustoinen parsakaalisosekeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Juustoinen parsakaalisosekeitto

Juustoinen parsakaalisosekeitto

Parsakaali kruunataan Koskenlaskijalla tässä sosekeitossa.

Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset15 annosta

2.400 kg
kasvislientä
1.800 kg
FS parsakaalia
0.300 kg
0.300 kg
0.600 kg
0.005 kg
valkopippuria

Ohje

  1. Keitä kasvikset kasvisliemessä ja soseuta keitto.
  2. Sulata joukkoon Koskenlaskijamuru. Lisää kerma, suola ja pippuri. Kiehauta.
  3. Tarkista maku.
kpl
g
5.3 kg
67 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
67 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
67 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.