Juustoinen parsakaalisosekeitto

Valio Food Solutions

Juustoinen parsakaalisosekeitto

Ainekset18 annosta

2.400 kg
kasvislientä
1.800 kg
0.300 kg
0.300 kg
0.600 kg
0.005 kg
valkopippuria

Ohje

  1. Keitä kasvikset kasvisliemessä ja soseuta keitto.
  2. Sulata joukkoon Koskenlaskijamuru. Lisää kerma, suola ja pippuri. Kiehauta.
  3. Tarkista maku.
kpl
g
5.4 kg
70 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
70 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
70 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›