Juustoinen parsakaalisosekeitto

Valio Food Solutions

Juustoinen parsakaalisosekeitto

Parsakaali kruunataan Koskenlaskijalla tässä sosekeitossa.

Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset15 annosta

Ohje

  1. Keitä kasvikset kasvisliemessä ja soseuta keitto.
  2. Sulata joukkoon Koskenlaskijamuru. Lisää kerma, suola ja pippuri. Kiehauta.
  3. Tarkista maku.
kpl
g
5.3 kg
67 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
67 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
67 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›