Juustoinen pastasalaatti

Valio Food Solutions

Juustoinen pastasalaatti

Ainekset12 annosta

0.400 kg
tuorepastaa
0.200 kg
0.200 kg
0.097 kg
punaisia kirsikkatomaatteja
0.097 kg
keltaisia kirsikkatomaatteja
0.400 kg
jääsalaattia

Kastike

0.200 kg
0.150 kg
rypsiöljyä
0.030 kg
sitruunamehua
0.003 kg
mustapippurirouhetta
0.005 kg
suolaa
0.017 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Keitä pasta al denteksi ja jäähdytä hyvin.
  2. Höyrykypsennä papumixiä n. 5 min. Jäähdytä.
  3. Sekoita pasta, papumix, salaattijuustokuutiot ja halkaistut tomaatit esimerkiksi GN -astiassa. Pese ja leikkaa salaatti joukkoon.
  4. Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään.
  5. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita kevyesti.
kpl
g
3.0 kg
186 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
186 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
56 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
186 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
56 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›