Juustoinen pastasalaatti

Juustoinen pastasalaatti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Juustoinen pastasalaatti

Juustoinen pastasalaatti

Täyttävä salaattivaihtoehto lounaan salaattipöytään.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset12 annosta

0.400 kg
tuorepastaa
0.200 kg
papusekoitusta
0.200 kg
0.097 kg
punaisia kirsikkatomaatteja
0.097 kg
keltaisia kirsikkatomaatteja
0.400 kg
jääsalaattia

Kastike

0.200 kg
0.150 kg
rypsiöljyä
0.030 kg
sitruunamehua
0.003 kg
mustapippurirouhetta
0.005 kg
suolaa
0.017 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Keitä pasta al denteksi ja jäähdytä hyvin.
  2. Huuhtele ja valuta pavut.
  3. Sekoita pasta, papumix, salaattijuustokuutiot ja halkaistut tomaatit esimerkiksi GN -astiassa. Pese ja leikkaa salaatti joukkoon.
  4. Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään.
  5. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita kevyesti.
kpl
g
3.0 kg
193 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
193 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
193 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.