Juustoinen perunasalaatti

Valio Food Solutions

Juustoinen perunasalaatti

Ainekset20 annosta

1.500 kg
0.018 kg
suolaa
0.500 kg
0.500 kg
0.042 kg
rucolaa

tai hienonnettua ruohosipulia
0.300 kg

Kastike

0.500 kg
0.100 kg
makeaa sinappia

Tarjoiluun

0.000 kg

Ohje

  1. Höyrykypsennä peruna- ja sipulikuutiot n. 10 min. Ripottele suolaa pinnalle. Sekoita joukkoon jäiset omenakuutiot. Lisää jäähtyneeseen seokseen juustomuru sekä suikaloitu rucola.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Lisää kastike salaattiin. Tarjoa Valion kylmäsavulohen kanssa.

Vinkki

Lisää salaattiin rucolan sijaan Valion hienonnettua ruohosipulia
kpl
g
3.4 kg
85 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
85 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
56 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
85 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
56 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.