Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Juustoinen pizza
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Juustoinen pizza
Juustoinen pizza
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
12 annosta
0.830 kg
Valio GN -pannupizzapohjaa
0.450 kg
Valio Fontal pizzajuustoraastetta
Tarjoiluun
0.000 kg
rucolaa
Ohje
Levitä osittain sulaneen pannupizzapohjan päälle juustoraaste.
Paista kiertoilmauunissa 220 asteessa n. 10 min. Lisää valmiin pizzan päälle runsaasti rucolaa juuri ennen tarjoilua.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.2 kg
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
250
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio GN-pannupizzapohja tom.kastike 830 g x 7 / 5,81 kg
Valio Fontal pizzajuusto e2,5 kg muru
Ravintosisältö annoksessa
Energia
250 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
250 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy