Juustoinen pororulla

Juustoinen pororulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Juustoinen pororulla

Juustoinen pororulla

Ainekset10 annosta

0.680 kg

Täyte

0.200 kg
0.150 kg
0.300 kg
0.005 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.300 kg
poron kylmäsavurouhetta
0.002 kg
mustapippuria
0.008 kg
hienonnettua persiljaa

Lisäksi

0.170 kg
friseesalaattia

Ohje

  1. Sekoita täytteen aineet keskenään. sulata Valio GN-pizzapohjat ja levitä täyte niille. Lisää vielä salaatti ja rullaa. Leikkaa yhteensä 10 palaan (5 palaa / 1 pohja)
kpl
g
1.8 kg
217 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
217 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
217 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.