Juustoinen punajuurivuoka

Juustoinen punajuurivuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Juustoinen punajuurivuoka

Juustoinen punajuurivuoka

Ainekset14 annosta

3.750 kg
Valio punajuurisuikaleita
0.425 kg
pakastesipulikuutioita
0.300 kg
0.018 kg
suolaa
1.000 kg
0.130 kg
vehnäjauhoja
1.000 kg
0.002 kg
valkopippuria
0.081 kg
siirappia

Ohje

  1. Levitä jäiset punajuuret, sipulikuutiot ja AURA voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Sekoita loput ainekset keskenään ja kaada astiaan.
  2. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin tunti. Painele paiston aikana kerran tai kaksi lastalla ja laita kansi päälle, jos saa liikaa väriä.
kpl
g
5.1 kg
91 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
91 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
91 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.