Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Juustoinen punajuurivuoka
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Juustoinen punajuurivuoka
Juustoinen punajuurivuoka
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
14 annosta
3.750 kg
Valio punajuurisuikaleita
0.500 kg
FS sipulikuutioita
0.300 kg
Valio AURA® murua
0.018 kg
suolaa
1.000 kg
Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
0.130 kg
vehnäjauhoja
1.000 kg
Valio Eila® kevytmaitojuomaa
0.002 kg
valkopippuria
0.081 kg
siirappia
Ohje
Levitä jäiset punajuuret, sipulikuutiot ja AURA voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Sekoita loput ainekset keskenään ja kaada astiaan.
Kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin tunti. Painele paiston aikana kerran tai kaksi lastalla ja laita kansi päälle, jos saa liikaa väriä.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
5.1 kg
Laktoositon
90
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio punajuurisuikale 2,5 kg x 2 / 5 kg
FS sipulikuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio AURA® e1 kg murennettu sinihomejuusto
Valio Koskenlaskija® 2,5 kg maustamaton sanko laktoositon
Valio Eila® kevytmaitojuoma 1 l laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
90 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
90 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›