Juustoinen punajuurivuoka

Valio Food Solutions

Juustoinen punajuurivuoka

Ainekset14 annosta

3.750 kg
0.500 kg
0.300 kg
0.018 kg
suolaa
1.000 kg
0.130 kg
vehnäjauhoja
1.000 kg
0.002 kg
valkopippuria
0.081 kg
siirappia

Ohje

  1. Levitä jäiset punajuuret, sipulikuutiot ja AURA voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Sekoita loput ainekset keskenään ja kaada astiaan.
  2. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin tunti. Painele paiston aikana kerran tai kaksi lastalla ja laita kansi päälle, jos saa liikaa väriä.
kpl
g
5.1 kg
90 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
90 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
88 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
90 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
88 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.