Juustoinen riistakäristys

Juustoinen riistakäristys
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Juustoinen riistakäristys

Juustoinen riistakäristys

Ainekset15 annosta

0.050 kg
2.500 kg
riistakäristystä
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
1.000 kg
vettä
0.018 kg
suolaa
0.002 kg
valkopippuria
0.400 kg

Pinnalle

0.000 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Ruskista käristyslihat ja sipuli voissa GN 1/1 - 65 astiassa 225 asteessa n. 12 min.
  2. Siirrä kattilaan lisää vesi ja mausteet.
  3. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 1 tunti.
  4. Lisää tuorejuusto.
  5. Kuumenna ja ripottele pinnalle persiljaa juuri ennen tarjoilua.
  6. Tarjoile Valio perunasoseaineksesta valmistetun perunamuusin ja Valio puolukkahillon kera.
kpl
g
3.0 kg
93 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
93 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.