Juustoinen riistapannu

Juustoinen riistapannu
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Juustoinen riistapannu

Juustoinen riistapannu

Ainekset10 annosta

0.015 kg
0.500 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
1.500 kg
riistakäristystä
2.000 kg
vettä
0.015 kg
suolaa
0.005 kg
katajanmarjaa rouhittuna
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.500 kg
0.150 kg
maustekurkkukuutioita

Ohje

  1. Sulata voi pannulla ja lisää sipuli ja riistakäristys.
  2. Ruskista ja lisää maustteet.
  3. Nosta sipulit ja lihat Gn-pakkiin ja lisää vesi sekä juusto. Sekoita.
  4. Kypsennä uunissa 200 °C noin 30 minuuttia välillä sekoitellen.
  5. Lisää lopuksi maustekurkku.
  6. Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen kanssa.
kpl
g
4.7 kg
65 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
65 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
65 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.