Juustoinen riistapannu

Juustoinen riistapannu

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
70 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,015 kg Valio Eila® voita laktoositon
0,500 kg Food Service valkosipulikuutiota
1,500 kg riistakäristystä
2,000 kg vettä
0,015 kg suolaa
0,005 kg katajanmarjaa rouhittuna
  mustapippuria myllystä
0,500 kg Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoositon
0,150 kg maustekurkkukuutioita
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sulata voi pannulla ja lisää sipuli ja riistakäristys.

  • Ruskista ja lisää maustteet.

  • Nosta sipulit ja lihat Gn-pakkiin ja lisää vesi sekä juusto. Sekoita.

  • Kypsennä uunissa 200 °C noin 30 minuuttia välillä sekoitellen.

  • Lisää lopuksi maustekurkku.

  • Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!