Risotto juustolla ja sienillä ei voi mennä pieleen. Huikea lisuke noutopöytään, edustustarjoiluihin, tai lautasannoksiin.
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Risotto juustolla ja sienillä ei voi mennä pieleen. Huikea lisuke noutopöytään, edustustarjoiluihin, tai lautasannoksiin.
0.200 kg | esikäsiteltyjä metsäsieniä , esim. herkkusieniä, tatteja, kantarelleja |
0.045 kg | |
0.102 kg | salottisipulia |
0.020 kg | valkosipulin kynttä |
0.045 kg | |
0.270 kg | risottoriisiä |
0.200 kg | kuivaa valkoviiniä |
0.800 kg | kasvislientä |
0.045 kg | |
0.002 kg | tuoretta timjamia |
Lisäksi | |
---|---|
0.100 kg | parmesaania lastuina |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.