Juustoinen valkosipulidippi

Juustoinen valkosipulidippi
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Juustoinen valkosipulidippi

Juustoinen valkosipulidippi

Juustoinen valkosipulidippi sopii erinomaisesti vaikka tortillojen kastikkeeksi.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset29 annosta

1.000 kg
0.700 kg
0.006 kg
valkosipulijauhetta
0.025 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.010 kg
hienoa sokeria
0.003 kg
mustapippurirouhetta

Ohje

  1. Sekoita kaikki kastikkeen raaka-aineet keskenään. Siirrä kylmäsäilytykseen.
kpl
g
1.7 kg
158 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
158 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
158 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.