Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Juustoiset lohipihvit
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Juustoiset lohipihvit
Juustoiset lohipihvit
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
8 annosta
1.000 kg
Valio kirjolohimassaa
0.200 kg
Valio Emmental punaleima raastetta
0.160 kg
kananmunaa
0.005 kg
suolaa
0.010 kg
hienonnettua tilliä
0.040 kg
perunajauhoja
0.120 kg
korppujauhoja
paistamiseen
0.050 kg
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
Ohje
Sekoita massa tasaiseksi ja tarkista maku.
Kuumenna Oivariini paistinpannulla. Annostele kasviseosta reilun 1/2 dl:n annoksina pannulle ja muotoile paistinlastan avulla vajaan 1 cm:n paksuisia pihvejä. Paista keskilämmöllä kummaltakin puolelta kauniin vaalean ruskeaksi.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.2 kg
Laktoositon
248
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio kirjolohimassa 2,5 kg x 4 / 10 kg
Valio Emmental punaleima e2,5 kg raaste
Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
248 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
248 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›