Juustoiset lohipihvit

Juustoiset lohipihvit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Juustoiset lohipihvit

Juustoiset lohipihvit

Ainekset8 annosta

1.000 kg
0.200 kg
0.160 kg
kananmunaa
0.005 kg
suolaa
0.010 kg
hienonnettua tilliä
0.040 kg
perunajauhoja
0.120 kg
korppujauhoja

paistamiseen

0.050 kg

Ohje

  1. Sekoita massa tasaiseksi ja tarkista maku.
  2. Kuumenna Oivariini paistinpannulla. Annostele kasviseosta reilun 1/2 dl:n annoksina pannulle ja muotoile paistinlastan avulla vajaan 1 cm:n paksuisia pihvejä. Paista keskilämmöllä kummaltakin puolelta kauniin vaalean ruskeaksi.
kpl
g
1.2 kg
248 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
248 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
248 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.