Juustoiset perunalepuskat

Valio Food Solutions

Juustoiset perunalepuskat

Ainekset100 annosta

1.260 kg
0.750 kg
0.750 kg
vettä
0.015 kg
suolaa
0.500 kg
kananmunaa
0.650 kg
vehnäjauhoja
0.500 kg
ohrahiutaleita
1.000 kg

Ohje

  1. Valmista perunasose kuumaan maito-vesiseokseen ja anna jäähtyä. Tai käytä jo valmista jäähtynyttä perunasosetta (2,500 kg 100 annoksen ohjeeseen). Yhdistä perunasoseeseen suola, kanamunat, jauhot ja hiutaleet. Lisää lopuksi raejuusto. Taputtele taikinasta jauhotetuin käsin leipäsiä GN-pellille. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia tai kunnes leipästen pinta on kauniin ruskea.
kpl
g
3.5 kg
135 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
135 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›