Juustoiset perunalepuskat

Juustoiset perunalepuskat
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Juustoiset perunalepuskat

Juustoiset perunalepuskat

Ainekset100 annosta

0.882 kg
pakasteperunasoseaineksia
0.750 kg
0.750 kg
vettä
0.015 kg
suolaa
0.500 kg
kananmunaa
0.650 kg
vehnäjauhoja
0.500 kg
ohrahiutaleita
1.000 kg

Ohje

  1. Valmista perunasose kuumaan maito-vesiseokseen ja anna jäähtyä. Tai käytä jo valmista jäähtynyttä perunasosetta (2,500 kg 100 annoksen ohjeeseen). Yhdistä perunasoseeseen suola, kanamunat, jauhot ja hiutaleet. Lisää lopuksi raejuusto. Taputtele taikinasta jauhotetuin käsin leipäsiä GN-pellille. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia tai kunnes leipästen pinta on kauniin ruskea.
kpl
g
3.5 kg
125 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
125 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
125 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.