Siirry sisältöön
Juustoiset sämpylät

Juustoiset sämpylät

Juustoiset sämpylät

Ainekset

Pinnalle


Ohje

  1. Valmista sämpylätaikina. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  2. Leivo taikinasta pitkulaisia sämpylöitä. Nostata sämpylät
  3. Valmista täyte sekoittamalla täytteen aineet tasaiseksi
  4. Leikkaa nousseiden sämpylöiden pintaan viilto pituussuuntaan. Pursota täytettä viiltoihin.
  5. Paista sämpylät 210 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 202 kcal
Proteiini 9,3 g
Hiilihydraatti 26,1 g
Rasva 6,2 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1 g
Kalsium 153,9 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 247 kcal
Proteiini 11,4 g
Hiilihydraatti 31,9 g
Rasva 7,6 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search