Juustoiset sämpylät

Juustoiset sämpylät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Juustoiset sämpylät

Juustoiset sämpylät

Ainekset48 kpl

1.000 kg
vettä
0.060 kg
0.030 kg
suolaa
0.080 kg
hiivaa
0.050 kg
1.650 kg
vehnäjauhoja
2.870 kg (48 kpl à 0.060 kg)

Pinnalle

0.400 kg
0.400 kg
0.300 kg
kananmunia
1.100 kg (48 kpl à 0.023 kg)
3.970 kg (48 kpl à 0.083 kg)

Ohje

  1. Valmista sämpylätaikina. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  2. Leivo taikinasta pitkulaisia sämpylöitä. Nostata sämpylät
  3. Valmista täyte sekoittamalla täytteen aineet tasaiseksi
  4. Leikkaa nousseiden sämpylöiden pintaan viilto pituussuuntaan. Pursota täytettä viiltoihin.
  5. Paista sämpylät 210 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
kpl
g
4.0 kg
246 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
246 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
246 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.