Juustokala

Juustokala
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Juustokala

Ainekset20 annosta

1.500 kg
0.046 kg
maissihiutaleita
0.025 kg
hienonnettua tilliä
0.012 kg
sitruunapippuria (sis. suolaa)
0.030 kg
sitruunamehua
0.600 kg
0.150 kg

Ohje

  1. Levitä jäiset kalapalat voideltuun GN 1/1-65 astiaan. Murenna maissihiutaleet ja yhdistä niihin tilli ja sitruunapippuri. Levitä seos kalapalojen päälle.
  2. Yhdistä sitruunamehu ja Ruoka 13%. Kaada seos vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista kiertoilmauunissa 175 asteeessa n. 30 min. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.
kpl
g
2.3 kg
120 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
120 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.