Juustokreemi

Juustokreemi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Juustokreemi

Juustokreemi

Ainekset1 annos

1.000 kg
1.000 kg
2.000 kg (1 kpl à 2.000 kg)
2.000 kg (1 kpl à 2.000 kg)

Ohje

  1. Vaahdota huoneenlämpöiset voi ja sulatejuusto.
  2. Kreemi soveltuu voileipäkakkujen kuorruttamiseen.
kpl
g
2.0 kg
494 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
494 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
51 g
Tyydyttynyt rasva
30 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
494 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
51 g
Tyydyttynyt rasva
30 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.