Juustokuun rapukeitto

Valio Food Solutions

Juustokuun rapukeitto

Ainekset10 annosta

0.050 kg
0.090 kg
vehnäjauhoja
0.300 kg
2.250 kg
vähäsuolaista kalalientä
0.200 kg
0.250 kg
0.750 kg
0.000 kg
tuoretta tilliä

Tarjoiluun

0.000 kg
0.000 kg
0.000 kg

Ohje

  1. Sulata voi kattilassa ja kiehauta siinä jauhot ja sipulikuutiot. Lisää kalaliemi samalla hyvin sekoittaen. Anna kiehua noin 5 minuuttia.
  2. Lisää ruokakerma ja pieniksi paloiksi pilkottu juusto. Sekoita, kunnes juusto on sulanut.
  3. Lisää lopuksi katkaravut ja kuumenna keitto. Mausta tillillä.
kpl
g
3.0 kg
142 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
142 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Kalsium
93 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
142 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Kalsium
93 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.