Juustomakkaraa hunajaperunoilla

Valio Food Solutions

Juustomakkaraa hunajaperunoilla

Ainekset18 annosta

2.500 kg
0.500 kg
maustekurkkua kuutioina
1.000 kg
0.002 kg
mustapippuria
0.018 kg
suolaa
0.280 kg
hunajaa
0.002 kg
rakuunaa
1.500 kg
kevyt lenkkimakkaraa
0.150 kg

Pinnalle

0.000 kg
persiljaa

Ohje

  1. Kaada peruna-sipulisekoitus voideltuun GN 1/1-65 -astiaan ja sekoita joukkoon kurkkukuutiot, ruoka 13% ja mausteet.
  2. Kypsennä 150 asteessa 40 min. Nosta paistoksen päälle annospaloiksi leikattu lenkki. Ripottele juustoraaste päälle. Jatka kypsentämistä 175 asteessa 20 min. Ripottele pinnalle persiljasilppua ennen tarjoilua.
kpl
g
5.5 kg
114 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
114 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
114 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.