Juustonyytit

Juustonyytit
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Juustonyytit

Juustonyytit

Herkullisen juustoiset nyytit syntyvät näppärästi valmiin Valio juustotäytteen avulla. Tahnamaiseen, paistonkestävään juustotäytteeseen on helppo sekoittaa muut täytteen ainekset. Sopii pikkusuolaiseksi ja cocktailpalaksi.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset30 kpl

Taikina

0.350 kg
0.350 kg
vehnäjauhoja
0.350 kg
1.050 kg (30 kpl à 0.035 kg)

Täyte

0.320 kg
0.320 kg (30 kpl à 0.011 kg)

Lisäksi makua tuomaan

0.060 kg
0.060 kg
poron kylmäsavurouhetta
0.120 kg (30 kpl à 0.004 kg)
1.490 kg (30 kpl à 0.050 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina: sekoita voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon rahka. Kauli taikina 3 x 3.
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia.
  3. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi.
  4. Leikkaa 8 x 8 cm paloiksi.
  5. Sekoita juustotäytteen sekaan AURA murua tai pororouhetta.
  6. Pursota juustotäyte keskelle.
  7. Muotoile nyyteiksi.
  8. Paista 190 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
kpl
g
1.5 kg
316 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
316 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
316 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.