Juustonyytit

Juustonyytit
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Juustonyytit

Juustonyytit

Herkullisen juustoiset nyytit syntyvät näppärästi valmiin Valio juustotäytteen avulla. Tahnamaiseen, paistonkestävään juustotäytteeseen on helppo sekoittaa muut täytteen ainekset. Sopii pikkusuolaiseksi ja cocktailpalaksi.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset30 kpl

Taikina

0.350 kg
0.350 kg
vehnäjauhoja
0.350 kg
1.050 kg (30 kpl à 0.035 kg)

Täyte

0.320 kg
Valio juustotäytettä
0.320 kg (30 kpl à 0.011 kg)

Lisäksi makua tuomaan

0.060 kg
0.060 kg
poron kylmäsavurouhetta
0.120 kg (30 kpl à 0.004 kg)
1.490 kg (30 kpl à 0.050 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina: sekoita voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon rahka. Kauli taikina 3 x 3.
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia.
  3. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi.
  4. Leikkaa 8 x 8 cm paloiksi.
  5. Sekoita juustotäytteen sekaan AURA murua tai pororouhetta.
  6. Pursota juustotäyte keskelle.
  7. Muotoile nyyteiksi.
  8. Paista 190 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
kpl
g
1.5 kg
374 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
374 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
374 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›