Juustopekonipasteija

Valio Food Solutions

Juustopekonipasteija

Ainekset1 annos

Juustovoitaikina

2.500 kg
2.500 kg
vehnäjauhoja
0.040 kg
leivinjauhetta
1.000 kg
vettä
6.040 kg (1 kpl à 6.040 kg)

Täyte

1.000 kg
pekonia
0.500 kg
1.500 kg
keitettyä riisiä
0.600 kg
0.360 kg
kananmunia raakana
0.008 kg
mustapippurirouhetta
3.968 kg (1 kpl à 3.968 kg)
10.008 kg (1 kpl à 10.008 kg)

Ohje

  1. Sekoita voi, leivinjauhe ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi
  2. Kauli taikina 3 x 4. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia.
  3. Valmista täyte. Sekoita täytteen aineet pilkotun ja freesatun pekonin joukkoon.
  4. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 8 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  5. Pursota täyte nauhojen keskelle. Voitele reuna kananmunalla ja taita taikina täytteen päälle.
  6. Leikkaa pieniksi, pituudeltaan 3 cm:n pasteijoiksi. Voit valmistaa myös suurempia pasteijoita leikkaamalla nauhat pidemmiks
  7. Voitele pasteijat ja paista 220 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
kpl
g
10.0 kg
359 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
359 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
105 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
359 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
105 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.