Juustoperunaleipä

Valio Food Solutions

Juustoperunaleipä

Ainekset54 kpl

0.500 kg
vettä
0.500 kg
0.500 kg
0.035 kg
suolaa
0.025 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.100 kg
1.500 kg
vehnäjauhoja
3.260 kg (54 kpl à 0.060 kg)

Pinnalle

0.540 kg
0.540 kg (54 kpl à 0.010 kg)
3.800 kg (54 kpl à 0.070 kg)

Ohje

  1. Valmista leipätaikina vaivaamalla taikinan aineet taikinaksi. Anna taikinan levätä 30 minuuttia.
  2. Leivo taikinasta 60 g:n painoisia matalia leipiä. Nostata leivät.
  3. Ripottele leipien pinnalle juustoraasteseosta. Paista leivät 220 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
kpl
g
3.2 kg
237 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
237 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
148 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
237 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
148 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.