Juustopulla

Valio Food Solutions

Juustopulla

Ainekset85 kpl

Pullataikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.115 kg (85 kpl à 0.060 kg)

Juustotäyte

1.200 kg
0.350 kg
0.200 kg
kananmunia
1.750 kg (85 kpl à 0.021 kg)
6.865 kg (85 kpl à 0.081 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Valmista juustotäyte sekoittamalla salaattijuuston joukkoon juustoraaste ja kananmunat tasaiseksi seokseksi.
  3. Kauli pullataikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  4. Levitä juustotäytettä nauhojen alapuoliskolle tasainen kerros. Taita taikina täytteen päälle.
  5. Leikkaa nauha 4 cm:n paloiksi. Pyöräyta palat kierteelle ja laita pelleille.
  6. Nostata pullat ja voitele kananmunalla. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
kpl
g
6.9 kg
290 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
290 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
133 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
290 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
133 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.