Juustorinkilät

Juustorinkilät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Juustorinkilät

Juustorinkilät

Ainekset116 kpl

Sekoitettu voitaikina

1.250 kg
1.250 kg
vehnäjauhoja
0.020 kg
leivinjauhetta
0.500 kg
3.020 kg (116 kpl à 0.026 kg)

Juustomurotaikina

0.700 kg
0.700 kg
0.700 kg
vehnäjauhoja
2.100 kg (116 kpl à 0.018 kg)

Voiteluun

0.200 kg
kananmunaa
0.200 kg (116 kpl à 0.002 kg)

Pinnalle

0.500 kg
0.500 kg (116 kpl à 0.004 kg)
5.820 kg (116 kpl à 0.050 kg)

Ohje

  1. Valmista sekoitettu voitaikina.Sekoita voi, vehnäjauhot ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon kylmä piimä. Kauli taikina 3x3. Anna taikinan levätä kylmiössä vähintään kaksi tuntia
  2. Valmista juustomurotaikina. Sekoita voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon juustoraaste. Vaivaa taikinaksi. Muotoile taikinasta levy. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia.
  3. Kauli voitaikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Voitele maton pinta kananmunalla.
  4. Kauli juustomurotaikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi ja levitä se voitaikinan pinnalle.
  5. Voitele juustomurotaikinan pinta kananmunalla ja ripottele pinnalle kerros juustoraastetta. Paina juustoraaste hyvin kiinni taikinan pintaan.
  6. Leikkaa taikina 25 x 2 cm:n nauhoiksi ja muotoile rinkilän muotoon. Anna rinkilöiden levätä 1 tunti.
  7. Paista rinkilät 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
kpl
g
5.8 kg
450 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
450 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
34 g
Tyydyttynyt rasva
20 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
450 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
34 g
Tyydyttynyt rasva
20 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.