Juustorosolli

Juustorosolli
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Juustorosolli

Juustorosolli

Ainekset64 annosta

1.500 kg
Valio punajuurisuikaleita
1.200 kg
porkkanasuikaleita, pakaste
1.500 kg
peruna-sipulisekoitusta
0.750 kg
0.750 kg
maustekurkkukuutioita
1.000 kg

Kastike

0.250 kg
0.500 kg
0.003 kg
suolaa
0.032 kg
sinappia
0.200 kg
karpalohyytelöä
0.022 kg
sitruunamehua

Ohje

  1. Höyrytä punajuurisuikaleita 12 min ja porkkanasuikaleita ja peruna-sipulisekoitusta 3 min.
  2. Sekoita kasvikset keskenään ja lisää jäiset omenakuutiot ja kurkkukuutiot. Pane tarjolle GN-astiaan ja levitä päälle juustokuutiot.
  3. Mausta kermaviili tai ruokajogurtti ja lisää joukkoon vaahdotettu kerma. Tarjoa rosollin kanssa.
kpl
g
8.0 kg
84 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
84 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.