Juustorosolli

Valio Food Solutions

Juustorosolli

Ainekset64 annosta

Ohje

  1. Höyrytä punajuurisuikaleita 12 min ja porkkanasuikaleita ja peruna-sipulisekoitusta 3 min.
  2. Sekoita kasvikset keskenään ja lisää jäiset omenakuutiot ja kurkkukuutiot. Pane tarjolle GN-astiaan ja levitä päälle juustokuutiot.
  3. Mausta kermaviili tai ruokajogurtti ja lisää joukkoon vaahdotettu kerma. Tarjoa rosollin kanssa.
kpl
g
8.0 kg
79 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
79 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
79 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.