Juustosalaatti ja glögivinegrette

Juustosalaatti ja glögivinegrette
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Juustosalaatti ja glögivinegrette

Juustosalaatti ja glögivinegrette

Ainekset100 annosta

4.000 kg
2.000 kg
2.000 kg
viinirypäleitä tumma
0.150 kg
rusinoita
2.500 kg
rapeaa salaattia

Vinegrette

2.000 kg
Valio glögiä tumma
0.170 kg
sipulia kuorineen
0.010 kg
tuoretta rosmariinia
0.002 kg
kokonaisia maustepippureita
0.001 kg
laakerinlehteä
0.100 kg
oliiviöljyä

Ohje

  1. Suikaloi salaatti. Sulata ja valuta omenakuutiot. Halkaise rypäleet. Sekoita hedelmät, rusinat, juustokuutiot sekä salaatti.
  2. Mittaa kastikkeen ainekset kattilaan. Keitä neste puoleen ja jäähdytä. Sekoita jäähtyneeseen glögipohjaan öljy ja tarjoile vinegretteä salaatin kanssa.
kpl
g
12.0 kg
148 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
148 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.