Juustotasku

Juustotasku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Juustotasku

Ainekset14 kpl

Esitaikina

0.500 kg
vettä
0.050 kg
hiivaa
0.500 kg
vehnäjauhoja
1.050 kg (14 kpl à 0.075 kg)

Taikina

1.050 kg
esitaikinaa
0.500 kg
vettä
0.045 kg
0.035 kg
suolaa
0.030 kg
hiivaa
0.100 kg
1.100 kg
vehnäjauhoja
2.860 kg (14 kpl à 0.204 kg)

Väliin

0.420 kg
0.420 kg (14 kpl à 0.030 kg)
4.330 kg (14 kpl à 0.309 kg)

Ohje

  1. Valmista esitaikina. Sekoita kylmään veteen hiiva ja jauhot. Anna seoksen käydä kylmiössä yli yön.
  2. Sekoita esitaikinan joukkoon taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 30 minuuttia.
  3. Paloittele taikina 200 g:n paloiksi ja riivaa palat pyöreiksi. Anna palojen levätä 20 minuuttia.
  4. Kauli palat pyöreiksi 2,5 mm:n vahvuisiksi levyiksi. Ripottele palojen keskelle Koskenlaskija® murua. Taita palat puolikuiksi ja nakkaa hyvin. Nostata leivät.
  5. Paista leivät 220 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
kpl
g
3.2 kg
244 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
244 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
244 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.