Juusto(täyte)kakku

Valio Food Solutions

Juusto(täyte)kakku

Juusto(täyte)kakku

Täytekakku perinteisen juustokakun mauilla. Voit myös "räjäyttää" kakun ja tarjota sen lounaan jälkiruokana helposti vuokaan kasattuna.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

Ohje

  1. Sulata kakkupohja.
  2. Vaahdota tuorejuusto-kermaseos ja mausta sitruunamehulla ja tomusokerilla.
  3. Kostuta kakkupohja maidolla ja täytä kakku mansikkatäytteellä ja tuorejuustovaahdolla. Koristele ja kuorruta mansikoilla sekä tuorejuustovaahdolla.
kpl
g
2.0 kg
251 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
251 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
251 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›