Piimä voitaikinassa ja juusto murotaikinassa tuovat maun juustotikkuihin. Unikonsiemenet tuovat makua ja näköä, jotka takuulla muistetaan.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Piimä voitaikinassa ja juusto murotaikinassa tuovat maun juustotikkuihin. Unikonsiemenet tuovat makua ja näköä, jotka takuulla muistetaan.
Sekoitettu voitaikina | |
---|---|
1.250 kg | |
1.250 kg | vehnäjauhoja |
0.020 kg | leivinjauhetta |
0.500 kg | |
3.020 kg (110 kpl à 0.027 kg) | |
Juustomurotaikina | |
0.700 kg | |
0.700 kg | |
0.700 kg | vehnäjauhoja |
2.100 kg (110 kpl à 0.019 kg) | |
Voiteluun | |
0.200 kg | kananmunaa |
0.200 kg (110 kpl à 0.002 kg) | |
Pinnalle | |
0.500 kg | |
0.100 kg | unikonsiemeniä |
0.600 kg (110 kpl à 0.005 kg) | |
5.920 kg (110 kpl à 0.054 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.