Juustotyyny

Juustotyyny
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Juustotyyny

Ainekset107 kpl

Perustaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.040 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.100 kg
0.300 kg
Province Blendiä
1.750 kg
vehnäjauhoja
1.200 kg
4.840 kg (107 kpl à 0.045 kg)

Pinnalle

0.750 kg
0.750 kg (107 kpl à 0.007 kg)
5.590 kg (107 kpl à 0.052 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  4. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12 cm:n nauhoiksi. Voitele nauhojen reuna kananmunalla. Taita nauhat kolmeen osaan siten, että sauma jää alas keskelle
  5. Leikkaa nauhat 7 cm:n paloiksi. Voitele palat kananmunalla. "Kasta" palojen pinta savujuustoraasteeseen.
  6. Nostata tyynyt. Paista 210 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
  7. Province Blend www.fazermylly.fi
kpl
g
5.6 kg
368 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
368 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
368 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.